Menu Sluiten

Google Ads Measurement Examen Antwoorden 2022

Update: januari 2021

Deel deze pagina met vrienden:

Correcitfy - Google Ads Measurement

Niet geslaagd op het onderdeel ‘’Google Ads Search’? Maar toch benieuwd naar de juiste antwoorden? 
Correctify maakte een opsomming van alle examenvragen met oplossing.

1. Een merkmanager wil de waarde van zijn advertenties laten zien door het rendement op advertentie-investeringen aan te tonen. Wat is zijn marketingdoelstelling?

2. Een kledingbedrijf wil consumenten verleiden om meer te betalen voor hun producten. Om dit te doen, lanceert het bedrijf een reclamecampagne om zichzelf te positioneren als een luxe merk. Welke factor proberen ze te verbeteren?

3. Een klant staat open voor een upsell tijdens een productaankoop. Welk deel van de klantreis is tentoongesteld?

4. Een bloemenbezorgingsbedrijf wil hun totale verkoopvolume verhogen om de winst te vergroten. Nadat ze hun kosten hebben geanalyseerd, kiezen ze hun meest populaire lijn bloemstukken en voeren een promotie op die arrangementen uit. Hoe zou deze promotie leiden tot hogere winsten?

5. Een belangrijk voordeel van Google Mijn Bedrijf is wat het u kan vertellen over hoe klanten zich gedragen wanneer zij uw vermelding bezoeken. Welke Google Mijn Bedrijf-functie kunt u gebruiken om deze interacties te volgen?

6. Nadat u een conversietag op uw website of app hebt geïnstalleerd en er een conversieactie heeft plaatsgevonden, waar worden de conversiegegevens dan bekeken in Google Ads?

7. Aiesha is ontevreden over de conversieratio die haar advertenties genereren voor haar retailwebsite. Ze wil enkele wijzigingen aanbrengen om de conversieratio te verbeteren. Wat moet ze doen om dit te bereiken? (Kies er twee.)

8. Allen is een marketingmanager die een reeks advertenties van zijn creatieve team heeft ontvangen. Hij wil A / B-testen gebruiken om de advertenties in de serie te vinden die de beste resultaten opleveren. Welk type advertenties vergelijkt Allen?

9. Een adverteerder gebruikt een globale sitewide-tag. Waar voegt de adverteerder een telefoonfragment toe aan een website om Google-doorschakelnummers in een Google Ads-campagne te gebruiken?

10. Een event-tag is een codefragment dat rechtstreeks werkt met een globale sitetag om klantacties te volgen die door een adverteerder als conversies zijn opgegeven. Welke soorten gebeurtenistags kunnen worden gemaakt?

11. Een leidinggevende bij een kledingbedrijf wil overkoepelende doelen voor zijn bedrijf definiëren. Wat definieert de leidinggevende?

12. Een extra regel wordt opgenomen in een advertentie wanneer locatie-extensies worden toegevoegd aan een Google Ad-campagne. Het enige dat nodig is, is Google Mijn Bedrijf koppelen aan een Google Ads-account. Wat kunnen gebruikers zien wanneer een advertentie met locatie-extensies wordt weergegeven?

13. Ansel plant een Google Ads-campagne voor zijn nieuwe loodgietersclient. Hij weet dat de hoogste prioriteit van de klant het indienen van nieuwe contactformulieren is. Zijn klant is ook geïnteresseerd in het meten van nieuwsbriefabonnementen. Welke twee conversieacties kan Ansel meten om de resultaten van de campagne te tonen in de twee interessegebieden van de klant? (Kies er twee.)

14. Anthony heeft een hondenuitlaatservice die hij online beheert en hij heeft Google Ads geadopteerd om meer verkeer naar zijn website te genereren. Hij is een maand bezig met zijn eerste campagne op Google Ads en bekijkt nu zijn conversiegegevens om te bepalen hoe zijn advertenties presteren. Hij ziet dat zijn view-throughconversies (VTC’s) laag zijn. Hij weet niet zeker wat VTC’s zijn en wat deze gegevens betekenen Weten welke twee feiten over VTC’s Anthony zouden helpen zijn conversiegegevens beter te begrijpen? (Kies er twee.)

15. Antonio heeft een online retailsite en wil een sitewide-tag instellen om online conversies te meten voor zijn toekomstige Google Ad-campagnes. Hij heeft al conversieacties ingesteld en heeft Google Tag Manager tags op zijn site beheren. Welk tagtype moet hij kiezen om dit proces te voltooien?

16. Als directeur reclame voor een softwarebedrijf overweegt Susan de reizen van haar klanten. Wat is de eerste stap die haar potentiële klanten zullen zetten?

17. Bill is eigenaar van een bedrijf genaamd Wild Bill’s Bracelets dat aangepaste sieraden verkoopt. Hij lanceerde een zoekcampagne om de verkoop van zijn op maat gemaakte armbanden op zijn website te stimuleren. Hoe kan Bill effectieve berichten maken waardoor meer klanten zijn sieraden kopen?

18. Brad wil zijn Firebase-account koppelen aan zijn Google Ads-account voor zijn e-commerce-app. Wat zijn de vereiste minimale machtigingen voor het Google-account van Brad om dit te kunnen doen?

19. Brenda implementeerde conversietracking-tags voor haar website. Ze bekijkt het totale aantal conversies in haar advertenties met behulp van het campagnerapport. Ze wil graag het totaal zien voor elk conversietype. Hoe kan ze dit bereiken?

20. Brenda’s ontmoeting met de webontwikkelaar van haar retailwebsite over de integratie van conversietracking met Google Ads. De webontwikkelaar moet tags voor het bijhouden van conversies instellen. Wat is vereist om dit te bereiken?

21. Brenda promoot haar bedrijf met een Android-app met in-app-facturering. Ze wil meten hoe effectief haar advertenties in-app-aankopen stimuleren met Google Ads. Uit welke twee toeschrijvingspartners kan Brenda kiezen om naar haar Google-advertenties te linken om dit te bereiken? (Kies er twee.)

22. Brianna heeft een fysieke winkel die ze al 10 jaar met succes beheert. Haar producten zijn niet ontworpen om online te verkopen en verzenden. Ze heeft onlangs een online website en app gemaakt om reclame te maken voor haar bedrijf. Nu wil ze Google Ads gebruiken om een ​​advertentiecampagne te maken en de effectiviteit ervan te meten. Hoe kan offline conversie bijhouden Brianna helpen?

23. Door een Google Mijn Bedrijf-account te koppelen aan een Google Ads-account, kunt u locatie-extensies maken. Welke informatie kunnen locatie-extensies weergeven?

24. Camila heeft een online winkel en gebruikt Google Ads om haar online advertentie-inspanningen te verbeteren. Ze heeft momenteel Google Analytics ingesteld voor haar website en wil nu conversies bijhouden instellen in Google Ads. Wat moet ze doen om het bijhouden van conversies effectief te maken?

25. Carlos heeft een fysieke winkel en kan zijn producten niet online verkopen. Maar hij adverteert nog steeds online en wil meten hoe effectief zijn online advertenties zijn om nieuwe klanten in de winkel te krijgen en nieuwe verkopen te genereren. Wat is de beste manier voor Carlos om dit binnen Google Ads te bereiken?

26. Cliff is een marketingmanager die een reeks advertenties heeft ontvangen van zijn creatieve team. Hij wil gegevens tussen die advertenties vergelijken met behulp van A / B-testen. Welk type advertenties vergelijkt Cliff?

27. Conversiemeting is een uitstekende manier voor bedrijven om te begrijpen hoe gebruikers omgaan met hun merk. Koppel elke conversieactie aan een relevant voorbeeld van een zakelijke behoefte.

28. Cory bezit een eigen portemonnee-ontwerpbedrijf. Hij lanceerde een reclamecampagne met portemonnees gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Hij heeft zijn klanten hun hele reis gevolgd. Wat moet Cory doen om zijn klantreis vooruit te helpen wanneer een potentiële klant een sterke interesse in een product toont?

29. Cory bezit een eigen portemonnee-ontwerpbedrijf. Hij lanceerde een reclamecampagne met portemonnees gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Hij heeft zijn klanten hun hele reis gevolgd. Wat is het uiteindelijke doel van Cory bij het betrekken van klanten bij hun reis?

30. Door een oproepconversie te maken in Google Ads en een telefoonfragment aan een webpagina toe te voegen, kunnen adverteerders een Google-doorschakelnummer gebruiken. Met welk nummer kunt u controleren?

31. Darian heeft een gastronomische cupcake business en heeft een website nodig om te concurreren met de andere bakkerijen in zijn omgeving. Hij heeft een Google Mijn Bedrijf-vermelding en wil de websitebouwer gebruiken om een ​​persoonlijk ontwerp voor zijn bedrijf te maken. Wat zijn de stappen om een ​​website te bouwen met Google Mijn Bedrijf? (Geef de eerste stap bovenaan weer.)

32. David bezit een detailhandel die net een web-app heeft geïmplementeerd om de verkoop aan te vullen. Hij moet een toeschrijvingspartner kiezen om de app te integreren voor het bijhouden van conversies in de app. Welke twee zijn beschikbare attributieaanbieders? (Kies er twee.)

33. DeShawn maakt gebruik van Google Ads. Hij wil het bijhouden van conversies via de website inschakelen, zodat hij kan zien hoe zijn huidige advertentiecampagne gebruikers ertoe brengt het nummer op zijn zakelijke website te bellen. Hoe worden de oproepen bijgehouden in het account van DeShawn?

34. Omdat Google Analytics een cross-channelbeeld van de klantreis biedt, zullen er verschillen zijn in de manier waarop conversies worden gemeten tussen Google Analytics en Google Ads. Op welk verschil moet u letten?

35. Elke Google Mijn Bedrijf-locatie heeft een unieke ID die wijzigingen aanbrengt in de juiste vermelding. Wat is de naam van deze unieke ID?

36. Everett is net klaar met het bouwen van een website voor zijn touringcarbedrijf met de Google My Business-websitebouwer. Hij volgde de vereiste stappen en wil zijn nieuwe website live op internet zien. Na het wijzen van het domein op zijn nieuwe website, hoe lang duurt het meestal voordat de site online verschijnt als de site correct is gebouwd?

37. Felix lanceerde een Google Search Ad-campagne om de verkoop van tools op zijn website voor thuisverbetering te stimuleren. Na het bekijken van verkoopgegevens van de eerste week, ziet Felix hogere verkopen van advertenties met een specifiek beeld van zijn tools. Hij wijzigt de afbeeldingen van zijn andere advertenties zodat deze vergelijkbaar zijn met de succesvolle advertenties. Welk type kanaaloptimalisatie gebruikt Felix om hogere gereedschapsverkopen te stimuleren?

38. Felix lanceerde zowel een Google Search Ad-campagne als een Google Display Ad-campagne om de verkoop van tools op zijn website voor thuisverbetering te stimuleren. Hij controleerde zijn verkoopgegevens na twee weken en merkte op dat zijn zoekadvertentiecampagne het meest succesvol is. Welk optimalisatietype moet Felix gebruiken als hij biedingen of targeting wil gebruiken om meer klanten te werven?

39. Felix lanceerde zowel een Google Video Ad-campagne als een Google Shopping Ad-campagne om de verkoop van hout op zijn website voor thuisverbetering te stimuleren. Hij bekijkt zijn conversiegegevens na twee weken en merkt dat zijn videoadvertentiecampagne lijkt te helpen bij het genereren van hogere houtverkopen. Hij verplaatst meer van zijn budget naar de videoadvertentiecampagne. Welk type optimalisatie heeft Felix gebruikt om hogere houtverkopen te genereren?

40. Gail is een marketingmanager die een reeks advertenties heeft ontvangen van haar creatieve team. Ze wil haar advertentie-inhoud verbeteren door A / B-testen te gebruiken. Welk type advertenties vergelijkt Gail?

41. Google Marketing Platform is even effectief voor kleine bedrijven als voor ondernemingen. In feite zijn slechts twee producten niet beschikbaar in de Small Business-versie van Google Marketing Platform. Wat zijn deze twee producten? (Kies er twee.)

42. Google Mijn Bedrijf biedt bedrijven verschillende manieren om hun goederen en diensten online bij gebruikers te promoten. Wat zijn de belangrijkste voordelen van Google Mijn Bedrijf?

43. Google Mijn Bedrijf helpt bedrijven hun klanten te betrekken op de momenten die er het meest toe doen. Wat zijn twee manieren waarop Google Mijn Bedrijf dit bereikt? (Kies er twee.)

44. Google Mijn Bedrijf biedt bedrijven kansen om online contact te leggen met hun klanten. Wat zijn twee manieren waarop Google Mijn Bedrijf uw klanten kan helpen betrekken? (Kies er twee.)

45. Google Mijn Bedrijf-verificatie heeft specifieke goedkeuringsvereisten: de bedrijfsnaam moet exact hetzelfde zijn als in het echte leven en het bedrijf mag niet meerdere locaties op één fysiek adres hebben. Wat is de derde mogelijke reden voor afkeuring in het verificatieproces?

46. ​​Heather creëerde KPI’s (belangrijke prestatie-indicatoren) voor haar schoenenbedrijf. Ze gebruikt metrieken om te bepalen of aan die KPI’s is voldaan. Selecteer in het vervolgkeuzemenu of elke optie een van de KPI’s van Heather is of een statistiek.

47. Heather gebruikt Google Ads om haar online olijfoliebedrijf te promoten. Ze zet een conversieactie op om te meten hoe effectief haar advertentiecampagne de verkoop op haar website verhoogt. Welke categorie conversieacties moet Heather selecteren als onderdeel van de installatie?

48. Hoe kan een Google Mijn Bedrijf-locatie worden geverifieerd?

49. Hoe helpt Google Mijn Bedrijf bedrijven om meer klanten te bereiken wanneer het er het meest toe doet? (Kies er twee.)

50. Hoe wordt krediet dynamisch toegekend aan elk contactpunt in gegevensgestuurde toeschrijving?

51. Als u tien of meer locaties heeft, kunt u die locaties in bulk uploaden naar Google Mijn Bedrijf met behulp van een spreadsheet die vijf belangrijke velden bevat. Koppel de velden aan hun beschrijvingen.

52. Als u geïnteresseerd bent in het bijhouden van conversies in uw Google Ads-campagnes en Google Analytics al heeft geïnstalleerd, zijn er verschillen in de conversiegegevens die door de twee systemen worden gerapporteerd. Wat zijn twee van deze verschillen? (Kies er twee.)

53. Als u conversieacties heeft ingesteld in Google Ads en Google Analytics, merkt u verschillen in de manier waarop deze gegevens worden berekend tussen de twee platforms. Wat is een van deze verschillen?

54. In een onderzoek toont een klant een sterke voorkeur voor het ene merk boven het andere. Onder welke algemene statistiek valt dit gedrag?

55. Waar kunt u in Google Mijn Bedrijf het aantal Google Mijn Bedrijf-bezoekers vinden dat een routebeschrijving naar uw locatie ontvangt?

56. Jamelle wil Google Ads gebruiken om reclame te maken voor zijn website. Hij overweegt een van de beschikbare slimme biedstrategieën te gebruiken die Google aanbiedt. Wat zijn twee slimme biedstrategieën die Jamelle kan gebruiken voor zijn komende campagne? (Kies er twee.)

57. Jared zorgt voor marketing voor een keten van restaurants met hoogwaardige bars. Hij voegde een bar en het restaurant toe als afzonderlijke locaties in zijn bulkupload, hoewel ze een adres delen. Beiden waren afgekeurd. Wat veroorzaakte de afkeuring?

58. Jerran is marketingmanager bij een reclamebureau. Zijn klant wil graag contactformulierinzendingen volgen die afkomstig zijn van zijn Google Ads-account. De client heeft een wereldwijde sitetag met succes geïnstalleerd, dus Jerran kan een gebeurtenistag gebruiken om deze conversieactie bij te houden. Welk type gebeurtenistag moet Jerran gebruiken?

59. Jon implementeerde conversietracking-tags voor zijn website. Hij heeft onlangs ook een app uitgebracht. Jon bekijkt de totalen voor alle conversies met behulp van het campagnerapport in Google Ads, maar hij wil de conversieresultaten zien specifiek voor app-installaties en eerst geopend. Hoe kan hij dit bereiken?

60. Joshua maakt een nieuwe Google Ads-campagne en wil specifieke acties bijhouden die klanten op zijn website ondernemen. Hij weet dat een wereldwijde sitetag op de site is geïmplementeerd, waardoor het gebruik van event-tags mogelijk is. Welke twee soorten gebeurtenistags kan Joshua maken? (Kies er twee.)

61. Julie probeert te achterhalen waarom er de afgelopen drie maanden zulke dynamische schommelingen zijn in het conversievolume van haar online website. Ze begint mogelijke oorzaken voor de schommelingen te onderzoeken. Wat zijn twee aanbevolen acties die ze in haar onderzoek kan ondernemen? (Kies er twee.)

62. Kathy heeft een game-app uitgebracht en moet conversies bijhouden instellen voor de eerste keer dat de app wordt geopend. Om dit te doen, koppelde ze haar Firebase-project aan Google Ads. Welke toegangsrechten had haar Google-account nodig om dit te doen?

63. Kellie wil een dure portemonnee kopen bij een plaatselijke accessoirewinkel. Als slimme consument wil Kellie een exact merk vinden voor de juiste prijs. Welke strategie helpt een accessoirewinkel Kellie te betrekken tijdens haar klantreis, vanaf het moment dat ze onderzoek begint tot het moment dat ze de portemonnee koopt?

64. Kevin heeft met Firebase een app gemaakt die de inventaris van zijn bedrijf koppelt aan zijn online winkel, die hij promoot op Google Ads. Hij wil de verkopen van de app volgen en moet zijn Firebase- en Google Ads-accounts koppelen. Welke rechten heeft het Google-account van Kevin nodig om Firebase te koppelen aan Google Ads?

65. Kyler gebruikt conversietracking-tags om inzicht te krijgen in hoe effectief zijn advertenties klanttransacties converteren voor zijn online winkel. Maar hij merkt dat conversies niet werken. Wat kan hem helpen dit probleem op te lossen?

66. Larry bezit een stomerijbedrijf en wil zijn klanten alle gelegenheid bieden hem te bereiken. Zijn Google Mijn Bedrijf-paneel geeft zijn telefoonnummer aan, maar hij weet dat sommige van zijn online klanten liever sms’en voor informatie. Hoe kan Google Mijn Bedrijf Larry helpen?

67. Levi is een ervaren marketingstrateeg voor een softwarebedrijf dat een leerplatform verkoopt aan openbare scholen. Hij heeft gezonde individuele meetgewoonten ontwikkeld die zijn succes stimuleren in het voortdurend evolueren van de marketingstrategieën van zijn bedrijf naar de veranderende behoeften van de scholen. Wat zijn twee gewoonten die Levi heeft ontwikkeld om hem te helpen zijn marketingstrategieën te evalueren en aan te passen? (Kies er twee.)

68. Levi is een ervaren marketingstrateeg voor een softwarebedrijf dat een leerplatform verkoopt aan openbare scholen. Hij heeft gezonde individuele meetgewoonten ontwikkeld die zijn succes stimuleren in het voortdurend evolueren van de marketingstrategieën van zijn bedrijf naar de veranderende behoeften van de scholen. Welke twee gewoonten heeft Levi ontwikkeld om hem te helpen zijn marketingstrategieën te evalueren en aan te passen? (Kies er twee.)

69. Levi is een ervaren marketingstrateeg voor een softwarebedrijf dat een leerplatform verkoopt aan openbare scholen. Hij ontwikkelde gezonde individuele meetgewoonten die zijn succes stimuleren in het voortdurend evolueren van de marketingstrategieën van zijn bedrijf naar de veranderende behoeften van de scholen. Wat zijn twee gewoonten die Levi ontwikkelde om hem te helpen zijn marketingstrategieën te evalueren en aan te passen? (Kies er twee.)

70. Linda bekijkt het campagnerapport in haar Google Ads-account na het succesvol implementeren van conversietracking-tags voor haar website. Ze ziet dat ten minste twee van haar advertenties meer dan 100 view-throughconversies hebben gegenereerd. Welke twee tellen als view-throughconversies? (Kies er twee.)

71. Door Google My Business van een klant te koppelen aan Google Ads, kunnen locatie-extensies worden gemaakt. Welke bewering is waar over locatie-extensies?

72. Madison is eigenaar van een kledingwinkel. Haar marketingconsultant zegt dat klanten met alle beschikbare technologie heen en weer gaan via meerdere kanalen voordat ze ervoor kiezen om een ​​outfit in haar winkel te kopen. De adviseur beveelt Madison aan om na te denken over de reis van haar klant voordat ze daadwerkelijk bij haar winkel aankomen. Welk type strategie stelt de marketingdirecteur van Madison voor om haar te helpen de verkoop op haar fysieke locatie te stimuleren?

73. Marisol bezit een drukke yogastudio die populair is bij lokale universiteitsgemeenschappen. Haar klanten bellen dagelijks om de klassetijden, beschikbaarheid en prijzen te controleren, wat te veel tijd van haar personeel kost. Marisol wil graag Google Mijn Bedrijf gebruiken om de antwoorden te geven die deze klanten nodig hebben, zonder dat haar personeel hoeft te bellen. Welke functie van Google Mijn Bedrijf kan Marisol gebruiken om dit te bereiken?

74. Mary is marketingmanager voor een landelijke veganistische restaurantketen. Ze wil potentiële klanten bereiken via twee mediakanalen die zich richten op specifiek doelgroepgedrag. Welke twee kanalen kon ze kiezen om haar gewenste doel te bereiken? (Kies er twee.)

75. Mary is een marketingmanager voor een landelijke restaurantketen. Ze overweegt welk kanaal ze moet gebruiken om te adverteren voor de nieuwe menu-upgrades van haar restaurant. Ze besluit traditionele kanalen te gebruiken. Welk traditioneel kanaal moet May gebruiken om een ​​breed publiek te bereiken?

76. Mary is een marketingmanager voor een landelijke veganistische restaurantketen. Ze overweegt welk digitaal kanaal ze moet gebruiken om reclame te maken voor de nieuwe menu-upgrades van haar restaurant aan mensen die liever veganistisch eten. Welke twee digitale kanalen zou Mary kunnen gebruiken om haar publiek te bereiken? (Kies er twee.)

77. Vergelijk elk product dat beschikbaar is in Google Marketing Platform voor Enterprise met de beschrijving.

78. Vergelijk elk product dat beschikbaar is in de versie van Google Marketing Platform Small business met de beschrijving.

79. Koppel elk rapport aan zijn beschrijving.

80. Het meten van conversieacties kan u helpen beter te begrijpen hoe gebruikers verbinding maken met uw merk. Wat zijn conversieacties die u kunt meten?

81. Olyana werkt bij een digitaal marketingbureau. Ze wil Google-doorschakelnummers gebruiken om de duur van oproepen te volgen die afkomstig zijn van een van de campagnes van haar klant. Ze creëerde een conversieactie voor oproepconversies in Google Ads, die een tag produceerde die ze kon downloaden. Hoe heet deze tag?

82. Nadat u conversieacties heeft ingesteld in uw Google Ads-account, ontvangt u een tag voor het bijhouden van conversies. Wat moet u doen met dit codefragment om conversieacties succesvol bij te houden?

83. Peter heeft een website die zijn lokale vakantieverhuursite promoot. Hij gebruikt Google Ads om zijn reclamecampagne te beheren. Hij verwijst naar zijn aankoopconversies met zijn back-end CRM en de gegevens komen niet overeen. Wat is een toegeschreven reden voor deze discrepantie?

84. Raven heeft met succes haar locatie toegevoegd aan Google Mijn Bedrijf. Ze weet dat ze opties heeft voor verificatie, waaronder het gebruik van een telefoontje of e-mail. Hoe kan ze anders haar locatie verifiëren?

85. Richard is marketingmanager voor een online lederwarenwinkel. Hij is gericht op gegevensmeting om de verkoop van de riemlijnen van zijn bedrijf te stimuleren. Hij wendde zich tot Google’s geautomatiseerde machine learning om zijn bedrijf te helpen een concurrentievoordeel op de markt te behalen. Wat is een belangrijke eerste stap die Richard moet nemen om te slagen in automatisering?

86. Rodney probeert offline tracking in te stellen met zijn Google Ads-account. Hij heeft de conversiesjabloon gedownload die hij wil gebruiken. Hij voegt de juiste offline gegevens toe en wijzigt deze. Wanneer hij de sjabloon probeert te uploaden, mislukt het importproces. Wat kan ertoe leiden dat het importproces mislukt?

87. Sara analyseert de conversiegegevens van haar videoadvertentiecampagne in Google Ads. Ze wil een overzicht zien van gemiddeld hoeveel dagen, advertentieklikken en advertentievertoningen die gebruikers nodig hadden om een ​​klant te converteren. Welk rapport geeft haar deze informatie?

88. Sarah is een consultant voor digitale marketing. Omdat 90% van de verkopen nog steeds op een fysieke locatie plaatsvindt, weet ze dat haar klanten klanten tijdens hun reis moeten bereiken om de beste kans op een verkoop te garanderen. Die klanten moeten de producten van haar klant vinden via meerdere kanalen. Welk type marketingstrategie kan Sarah gebruiken om de verkoop naar de fysieke locaties van haar klant te stimuleren?

89. Sara is marketingmanager voor een online kledingwinkel. Ze is gericht op gegevensgestuurde metingen om de verkoop van de kledinglijnen van haar bedrijf te stimuleren. Ze wendde zich tot Google’s geautomatiseerde machine learning om haar bedrijf te helpen een concurrentievoordeel op de markt te behalen. Wat doet Sara om te slagen in automatisering?

90. Senior leidinggevenden bij een wereldwijd productiebedrijf bepalen de belangrijkste prestatie-indicatoren die ze zullen gebruiken om te beoordelen hoe effectief hun online videoadvertentiecampagnes zullen zijn op Google Ads. Welke richtlijnen creëren ze?

91. Sidney zit in zijn Google Ads-account en wil analyseren hoe effectief zijn videoadvertenties conversies genereren op zijn website. Hij beoordeelt momenteel het attributierapport. Welke informatie zal dit rapport hem geven?

92. Soms is het niet mogelijk om het succes van een Google Ads-campagne te meten die is geaggregeerd over meerdere kanalen, zoals het geval is bij het meten van merkbekendheid en merkvoorkeur. Waarom is het moeilijk om de prestaties over meerdere kanalen te bepalen?

93. Susan heeft een game-app gemaakt die ze promoot op Google Ads. Ze wil de eerste openingen van de game-app bijhouden. Wat moet ze eerst doen voordat ze begint met het volgen van openingen van haar app?

94. Tara weet dat Google Mijn Bedrijf een geweldige manier is om informatie te delen en haar klanten online te betrekken. Maar ze maakt zich zorgen omdat ze meerdere locaties heeft en het beheer misschien te moeilijk is. Hoe lost Google Mijn Bedrijf de bezorgdheid van Tara op?

95. Wat moet van een webpagina worden verwijderd voordat dubbeltelling wordt voorkomen om dubbeltelling te voorkomen?

96. Tom is een webontwikkelaar die ook een online winkel runt. Hij gebruikt Google Ads. Hij wil conversietracking op zijn site integreren met de bijgewerkte Google Ads-conversietracking-tag (gtag.js). Wat moet hij doen om Conversies bijhouden te integreren?

97. Tom is een reclameman bij een autobedrijf. Voordat hij aan een video-advertentiecampagne voor een nieuwe economy-auto begint, maakt hij belangrijke prestatie-indicatoren voor de campagne. Wat definieert Tom?

98. Tom is bezig met het instellen van oproepconversies van websites voor de website van zijn bedrijf met behulp van Google Ads. Plaats de vereiste stappen voor de installatie in de juiste volgorde. (De eerste stap staat bovenaan.)

99. Tom gebruikt Google Ads om zijn fietsenwinkel te promoten. Hij heeft een Android-app gemaakt en moet meten hoe effectief de huidige advertentiecampagne aankopen stimuleert. Hoe kan Tom dit bereiken?

100. Tristan bezit een lokale bloemenwinkel. Zijn klanten vinden hem al online, maar hij is benieuwd of Google Mijn Bedrijf meer kan dan alleen zijn telefoonnummer en adres vermelden. Hoe kan Google Mijn Bedrijf Tristan helpen zijn klanten te betrekken?

101. Vijay moet een website ontwerpen voor zijn taxibedrijf. Hij overweegt de website-bouwer van Google Mijn Bedrijf te gebruiken. Zijn grootste zorg is of hij een site kan produceren die zijn klanten kan bedienen op mobiele telefoons en tablets. Hoe gaat de webbouwer van Google Mijn Bedrijf om met deze bezorgdheid?

102. Goed beheerde, geverifieerde Google Mijn Bedrijf-vermeldingen krijgen vijf keer meer weergaven dan niet-geclaimde weergaven. Hoe kunt u een locatie in Google Mijn Bedrijf verifiëren?

103. Wat zijn twee voordelen van het selecteren van Google Firebase als uw toeschrijvingspartner in Google Ads? (Kies er twee.)

104. Met welke tag kunt u Google Ads vertellen welke specifieke klantacties moeten worden bijgehouden als conversie?

105. Wat is de beste indicator dat een campagne de klantloyaliteit verhoogt?

106. Wat is het minimum aantal locaties dat u in bulk kunt uploaden naar Google Mijn Bedrijf?

107. Welke activiteit kan een merkmanager volgen als het gewenste resultaat is om het bewustzijn bij de klant te vergroten?

108. Welke analysetechniek is met name handig voor bedrijven die een aanzienlijk deel van hun mediabudget investeren in offline mediakanalen of bedrijven die voornamelijk verkopen via lokale winkels?

109. Welk attributietype evalueert algoritmisch individuele klantpaden?

110. Welke functie moet u gebruiken om informatie te vinden over specifieke acties die bezoekers gedurende een bepaalde periode in uw Google Mijn Bedrijf-vermelding hebben ondernomen?

111. Welk Google-meetproduct is ontworpen voor fysieke detailhandelaren die aankoopgegevens van klanten verzamelen in een klantrelatiebeheersysteem?

112. Welke Google-aanbieding kunt u gebruiken om het aantal mensen te meten dat op uw advertenties klikt of deze bekijkt en later uw bedrijfslocatie bezoekt?

113. Wat is een voorbeeld van een inkoopstatistiek die kan worden gevolgd?

114. Welke methode moet worden gebruikt om klanten bewust te maken?

115. Welke bewering beschrijft lineaire toeschrijving?

116. Welke verklaring beschrijft op regels gebaseerde attributie?

117. Welke bewering is juist over de toekenning van tijdsverval?

118. Welke twee uitspraken kloppen over het evalueren van uw bestaande advertentiecampagnes? (Kies er twee.)

119. Waarom is het moeilijk, of misschien zelfs onmogelijk, om een ​​totale toename van merkbekendheid te berekenen uit een campagne die meerdere mediakanalen omvat?

120. WidgetCo wil het totale bedrag dat ze verdienen na uitgaven verhogen. Ze kunnen hun interne kosten niet wijzigen. Welke factor kan WedgetCo verlagen om een ​​hoger volume te genereren en het geld te verhogen dat ze verdienen na kosten?

121. U heeft een tag voor het bijhouden van conversies toegevoegd aan een bestemmingspagina op de website van uw bedrijf. Bij het analyseren van uw inkoopgegevens vindt u dubbele conversies. Wat veroorzaakt de duplicaten?

122. U besluit uw meerdere bedrijfslocaties in bulk te uploaden naar Google Mijn Bedrijf. Sommige locaties in uw upload zijn afgekeurd. Welke twee fouten kunnen dit probleem veroorzaken? (Kies er twee.)

123. U beheert een online retailwebsite en heeft Google Tag Manager ingesteld om uw tags op uw site te beheren. U wilt nu sitewide conversietracking-tags instellen om de effectiviteit van uw volgende Google Ad-campagne te evalueren. Welke stap is vereist om deze configuratie uit te voeren?

124. U hebt onlangs een mobiele app voor uw online winkel uitgebracht. U bekijkt de totalen voor alle conversies in uw Google Ads-account met behulp van het campagnerapport in Google Ads. U wilt zien hoe effectief uw nieuwe app conversies produceert voor app-installaties en voor het eerst wordt geopend. Welke actie zal dit bereiken?

125. U wilt de configuratie van het bijhouden van conversies op uw bedrijfswebsite voltooien met Google Ads. U heeft al een wereldwijde sitewide-tag geïmplementeerd. Uw volgende stap is het maken van gebeurtenistags, die in het juiste gedeelte van uw webpagina’s moeten worden geplaatst om goed te kunnen functioneren. Waar is de event-tag geïmplementeerd op een webpagina?

126. U wilt Firebase instellen als uw toeschrijvingspartner in Google Ads om de eerste openingen voor uw online winkel-app bij te houden. Wat is de eerste stap die u moet nemen om dit te bereiken?

127. U wilt conversieacties bijhouden in uw Google Ads-account om beter te meten wat belangrijk is. Plaats de stappen voor het instellen van een conversieactie op volgorde, met de eerste stap bovenaan.

128. U wilt de eerste openingen voor uw mobiele app bijhouden. Uw app gebruikt de Firebase SDK. Plaats de stappen in de juiste volgorde om dit binnen Google Ads te bereiken. (De eerste stap moet bovenaan staan.)

129. U wilt uw huidige biedstrategie aanpassen om de conversieratio van uw advertenties te verhogen. Koppel elke biedstrategie aan zijn beschrijving.

130. Uw bedrijf produceert candybars. U hebt een methode nodig om het aantal verkopen te bepalen dat wordt gegenereerd door elk mediakanaal in uw advertentiecampagne. U wilt een methode die rekening houdt met alle mogelijke factoren in die verkopen, zoals marketing, merkoverwegingen, de economie, acties van concurrenten en zelfs het weer. Welke analysetechniek moet u gebruiken?

131. Uw bedrijf heeft een verzameling van twee tot drie jaar aan wekelijkse gegevens gecreëerd voor elke aanjager van verkoop, inclusief alle marketingkanalen, maar ook op gebieden zoals prijspromoties, distributie en productwijzigingen. U kunt nu ROI (rendement op investering) voor elk mediakanaal analyseren om te bepalen in welke u moet blijven investeren. Welke analysetechniek heeft u gebruikt?

132. Uw Google Mijn Bedrijf-vermelding kan klanten helpen u op verschillende manieren te bereiken. Klanten kunnen een vermeld adres gebruiken om uw locatie te bezoeken. Ze kunnen ook een telefoonnummer gebruiken om te bellen. Welke andere methode kunnen klanten, indien correct ingesteld, gebruiken om contact op te nemen met uw bedrijf?

133. Uw online winkel gebruikt Firebase als zijn SDK voor zijn mobiele app. De app integreert met uw website. U gebruikt ook Google Ads om uw marketinginspanningen te beheren. U wilt automatisch conversies importeren in Google Analytics voor Firebase. Welke actie zal dit bereiken?

134. U bekijkt het campagnerapport in uw Google Ads-account om erachter te komen hoe effectief uw huidige advertentiecampagne is. U wilt vooral weten hoeveel mensen op elke advertentie hebben geklikt, zelfs als de klik niet tot een uitverkoop heeft geleid. In welke twee kolommen van het campagnerapport ziet u deze statistieken? (Kies er twee.)

135. U werkt in een marketingteam voor een online klant en u is gevraagd om een ​​lijst met belangrijke prestatie-indicatoren (KPI’s) te maken om de effectiviteit van een huidige online advertentiecampagne te helpen verbeteren. Wat zijn twee leidende principes die u zullen helpen om deze KPI’s te maken? (Kies er twee.)

Aanbevolen Certificaten