Menu Sluiten

Google Ads Video-certificering Examen Antwoorden 2022

Update: januari 2022

Deel deze pagina met vrienden:

Correctify - Google Ads Video

Was je niet geslaagd op het onderdeel ‘Google Ads Video’ maar ben je toch benieuwd naar de juiste antwoorden? Correctify heeft alle mogelijke vragen samen met de oplossing voor jou opgesomd.

Het certificaat biedt praktische tips voor het maken, beheren en optimaliseren van videoadvertentiecampagnes op YouTube.
Handig voor iedereen die aan Video Advertising wilt doen.

1. Een YouTube-adverteerder wil direct response-doelen bereiken. Reyna, een YouTube-googler, legt uit dat YouTube voor actie formaten combineert die worden ondersteund door Slim bieden met een intentie-rijk publiek en meetmogelijkheden die de betrokkenheid op YouTube kunnen helpen omzetten in de acties die er het meest toe doen. Welke acties stimuleert YouTube voor adverteerders?

2. De klant van Aaron is een architect die YouTube wil gebruiken om meer potentiële klanten te bereiken. De klant is van mening dat één generieke advertentie voldoende zou moeten zijn om de klus te klaren, maar Aaron weet dat dit een twijfelachtige aanpak is. Wat kan Aaron vertellen de klant over de relevantie van advertenties op YouTube om zijn gedachten te veranderen?

3. Na een discussie met een Google Audience Specialist is Reilly klaar om haar YouTube-klanten het gebruik van gedetailleerde demografische gegevens voor te stellen. Wat zijn twee kenmerken van gedetailleerde demografische gegevens? (Kies er twee.)

4. Aimee heeft YouTube onderzocht als een manier om haar inhoud te promoten. Ze was verbaasd over het bereik van YouTube en de innovatie-infrastructuur die het platform wil bouwen. Bovendien houdt ze van de vrijheid die makers op YouTube krijgen om zichzelf te uiten. Wat is een andere reden waarom Aimee als videomaker YouTube zou moeten kiezen?

5. Ajay’s ontmoeting met een klant die YouTube-advertenties overweegt. De klant wil beter begrijpen waarom gebruikers voor YouTube kiezen. Ajay deelt informatie over het uitgebreide bereik van YouTube en de mogelijkheid die het gebruikers biedt om verbinding te maken met een community. Wat zijn twee andere redenen waarom gebruikers voor YouTube kiezen? (Kies er twee.)

6. Annilee heeft een klant die YouTube-doelgroepen wil kiezen die meer aandacht besteden aan hun producten wanneer klanten klaar zijn om te kopen. Ze weet dat YouTube twee specifieke doelgroepoplossingen heeft die haar kunnen helpen dit voor de klant te bereiken. Wat zijn de twee doelgroepoplossingen? (Kies er twee.)

7. Arturo heeft aan een klant die elektronica verkoopt uitgelegd dat de gedetailleerde demografische doelgroepen van YouTube hun advertentie-inspanningen kunnen beïnvloeden. Hij weet dat gedetailleerde demografische gegevens adverteerders helpen een publiek te bereiken op basis van meetbare kenmerken die belangrijk zijn voor de klant. Wat zijn twee van deze kwantificeerbare kenmerken? (Kies er twee.)

8. Als YouTube-maker kan Kieran elke maand meer dan twee miljard actieve gebruikers bereiken en platforminnovaties gebruiken om inhoud te genereren die aan de behoeften van gebruikers voldoet. YouTube geeft hem de vrijheid om zichzelf te uiten, nieuwe kansen te vinden en de kost te verdienen terwijl hij het doet. Hoe helpt YouTube videomakers de kost te verdienen?

9. Als advertentiedirecteur voor een marketingbedrijf gebruikt Glenda YouTube-advertenties om haar doelgroepen te bereiken terwijl ze in hun ‘Personal Primetime’ zijn. Wanneer probeert ze haar publiek te bereiken?

10. Omdat YouTube de meest attente doelgroep en bewezen resultaten biedt, wordt het de eerste keus van adverteerders voor het opbouwen van hun merken. Wat is een andere reden waarom adverteerders voor YouTube kiezen?

11. Afgezien van het bijhouden van conversies, wat is een vereiste voor het gebruik bezoeken winkel? Doelgroepen met de sterkste intentie staan ​​het meest open om beïnvloed te worden door uw boodschap.

12. Doelgroepen met de sterkste intentie staan ​​het meest open om beïnvloed te worden door uw boodschap. Welke doelgroep bestaat uit mensen die op Google zijn geweest voordat ze met uw bedrijf in aanraking kwamen?

13. Audra hanteert de YouTube-strategie voor een populaire concertlocatie die YouTube-campagnes wil uitvoeren voor fans van de muzikanten die ze deze zomer hebben geboekt. Welk type doelgroepoplossing moet Audra aanbevelen voor deze klant?

14. Op basis van de ABCD’s van Google voor het ontwerpen van advertenties voor YouTube, op welke twee manieren raadt Google je aan contact te leggen met je kijkers? (Kies er twee.) Wat veroorzaakte, op basis van Google’s analyse van bumperadvertenties, een aanzienlijke toename van het terugroepen van advertenties?

15. Wat veroorzaakte, op basis van Google’s analyse van bumperadvertenties, een aanzienlijke toename van het terugroepen van advertenties? Op basis van de ABCD’s van het ontwerpen van YouTube-advertenties, hoe raadt Google u aan om met impact te openen?

16. Op basis van de ABCD’s van het ontwerpen van YouTube-advertenties, hoe raadt Google u aan om met impact te openen? Wat is een manier om kijkers aan te trekken op basis van de ABCD’s van het ontwerpen van YouTube-advertenties?

17. Wat is een manier om kijkers aan te trekken op basis van de ABCD’s van het ontwerpen van YouTube-advertenties? Brandons nieuwe YouTube-advertentieclient bezit al decennia het best beoordeelde theater in de stad. Het theater wil actie stimuleren en profiteren van YouTube-publieksoplossingen om consumenten te bereiken die waarschijnlijk een kaartje kopen.

18. Brandons nieuwe YouTube-advertentieclient bezit al decennia het best beoordeelde theater in de stad. Het theater wil actie stimuleren en profiteren van YouTube-publieksoplossingen om consumenten te bereiken die waarschijnlijk een kaartje kopen. Welke YouTube-doelgroepoplossing moet Brandon aanbevelen?

19. Videomakers kiezen YouTube vanwege de vrijheid die het hen geeft om geavanceerde innovaties te gebruiken om miljarden mensen over de hele wereld te bereiken en de kost te verdienen door te doen waar ze van houden. Hoe helpt YouTube videomakers de kost te verdienen?

20. Debra had een gesprek met een klant om te bespreken hoe YouTube aan hun online advertentiestrategie kon worden toegevoegd. Ze vertelde hen hoe Google-gegevens en -tools de ideale mix van advertentie-indelingen, voorraad, doelgroep en meetoplossingen kunnen bieden om de bedrijfsresultaten te bereiken waar ze om geven, inclusief bewustzijn en aandacht. Welk ander zakelijk voordeel kan YouTube hen helpen bereiken?

21. Drew heeft een klant die twijfelt over het al dan niet toevoegen van YouTube aan hun online advertentiestrategie. Welke voordelen van YouTube-doelgroepoplossingen moet Drew presenteren ter overweging van zijn klant?

22. De klant van Dylan maakt documentaires. De klant wil begrijpen wat YouTube zo aantrekkelijk maakt voor gebruikers. Dylan legt uit hoe YouTube gebruikers in staat stelt contact te maken met de makers van wie ze houden en deel uit te maken van een online community van gelijkgestemde mensen. Wat is een andere reden waarom gebruikers voor YouTube kiezen?

23. Wat is volgens het ABCD-raamwerk een manier om kijkers aan te trekken en hen een reden te geven om een ​​advertentie te bekijken? Welke drie gebeurtenissen kunnen voor TrueView for Action een online conversie vormen?

24. Welke drie gebeurtenissen kunnen voor TrueView for Action een online conversie vormen? Google heeft een reeks aanbevelingen genaamd ABCD’s gemaakt die u kunt gebruiken om de prestaties in uw YouTube-advertentiecampagnes te stimuleren.

25. Google heeft een reeks aanbevelingen genaamd ABCD’s gemaakt die u kunt gebruiken om de prestaties in uw YouTube-advertentiecampagnes te stimuleren. Waar staat ABCD voor?

26. Google-videopartners zijn partnerschappen gevormd via welke advertentieservice? (Duplicaat 1) Google-videopartners zijn partnerschappen gevormd via welke advertentieservice? (Duplicaat 2)

27. Google-videopartners zijn partnerschappen gevormd via welke advertentieservice? (Duplicaat 2) Google-videopartners zijn partnerschappen gevormd via welke advertentieservice? (Duplicaat 3)

28. Google-videopartners zijn partnerschappen gevormd via welke advertentieservice? (Duplicaat 3) De bouwcliënt van Hiro wil mensen bereiken die interesse hebben getoond in de aankoop van een huis.

29. De bouwcliënt van Hiro wil mensen bereiken die interesse hebben getoond in de aankoop van een huis. Welke Intent-doelgroepoplossing moet Hiro aanbevelen?

30. Hoe kunnen doelgroepsignalen van Google Consumentenpatronen een adverteerder helpen contact te maken met hun doelgroep? Hoe kunnen Google’s aangepaste affiniteitsdoelgroepsignalen een adverteerder helpen contact te leggen met hun doelgroep?

31. Hoe kunnen Google’s aangepaste affiniteitsdoelgroepsignalen een adverteerder helpen contact te leggen met hun doelgroep? Hoe kunnen Google’s In-market-doelgroepsignalen een adverteerder helpen contact te maken met hun doelgroep?

32. Hoe kunnen Google’s In-market-doelgroepsignalen een adverteerder helpen contact te maken met hun doelgroep? Hoe profiteert een adverteerder van het gebruik van Google Surveys?

33. Hoe profiteert een adverteerder van het gebruik van Google Surveys? Hoe profiteert een adverteerder van het gebruik van Google Trends?

34. Hoe profiteert een adverteerder van het gebruik van Google Trends? Hoe kan een adverteerder Think with Google gebruiken?

35. Hoe kan een adverteerder Think with Google gebruiken? Hoeveel tijd is er normaal gesproken nodig in een bumperadvertentie om de landing te plakken?

36. Hoeveel tijd is er normaal gesproken nodig in een bumperadvertentie om de landing te plakken? Wat zijn in de ABCD’s van Google twee aanbevelingen om contact te leggen met kijkers? (Kies er twee.)

37. Wat zijn in de ABCD’s van Google twee aanbevelingen om contact te leggen met kijkers? (Kies er twee.) In de ABCD-aanbevelingen die Google voor YouTube-advertenties heeft gemaakt, staat de A voor attract en de B voor brand. Waar staan ​​de C en D voor?

38. In de ABCD-aanbevelingen die Google voor YouTube-advertenties heeft gemaakt, staat de A voor attract en de B voor brand. Waar staan ​​de C en D voor? Ira plant een YouTube-campagne voor een nieuwe bruidswinkel die op zoek is naar aanstaande bruiden. Hij weet zeker dat Intent-doelgroepoplossingen de beste kans op succes bieden.

39. Ira plant een YouTube-campagne voor een nieuwe bruidswinkel die op zoek is naar aanstaande bruiden. Hij weet zeker dat Intent-doelgroepoplossingen de beste kans op succes bieden. Welke doelgroepoplossing moet hij deze specifieke klant aanbevelen?

40. Janelle vermeldt tegen een nieuwe adverteerder dat innovaties op het YouTube-platform gebruikers helpen meer relevante inhoud te ontdekken. Wat zijn twee van deze innovaties? (Kies er twee.)

41. Het reclamebureau van Janice heeft een klant binnengehaald die graag wil weten hoe de mediaconsumptiegewoonten zijn geëvolueerd, voordat ze hun budget aan YouTube besteden. Ze zijn mobielgericht en willen graag weten hoeveel YouTube-kijktijd er op mobiele apparaten wordt doorgebracht. Welk percentage van de YouTube-kijktijd is op mobiele apparaten?

42. Janine raadt aan om een ​​Customer Match-doelgroep op YouTube te gebruiken, zodat een klant bestaande klanten kan bereiken. Waar uploadt Janine klantgegevens, zoals e-mailadressen, om het Customer Match-proces te starten?

43. De klant van Jasmine is geïnteresseerd in het toevoegen van YouTube aan hun online marketingstrategie. Ze willen graag een first-party data-publieksoplossing waarmee ze nieuwe klanten kunnen vinden die kenmerken delen met hun bestaande. Wat zou de ideale first-party data-publieksoplossing zijn voor deze klant?

44. Julian heeft een klant die geïnteresseerd is in het vergroten van de bekendheid met hun YouTube-campagne. Welke drie YouTube-doelgroepoplossingen moet hij aanbevelen?

45. De klant van Justine is bijna klaar om aan de slag te gaan met adverteren op YouTube. Ze hebben haar gevraagd de zakelijke resultaten te identificeren die YouTube kan opleveren, om ervoor te zorgen dat ze met hun campagne bereiken wat ze willen. Welke bedrijfsresultaten kan YouTube voor haar klant opleveren?

46. Landon werkt voor een online marketingbedrijf en gelooft dat YouTube een effectieve aanvulling zal zijn op de advertentiestrategie van zijn klant, gezien het uitgebreide bereik van meer dan twee miljard maandelijkse actieve gebruikers en recente innovaties die het gebruikerspubliek vergroten. Welke twee innovaties van de volgende generatie kan Landon met zijn klant delen? (Kies er twee.)

47. De klant van Leigh, een autodealer, vraagt ​​haar om hooggekwalificeerde consumenten te bereiken die klaar staan ​​om een ​​aankoop te doen. Welk Intent-publiek op YouTube moet Leigh gebruiken?

48. Leigh ontmoet een make-upverdeler die klaar staat om een ​​nieuwe mascara-lijn te lanceren. Ze overtuigde hen ervan YouTube te gebruiken om hun berichten te verspreiden en is van mening dat Customer Match, dat klantgegevens gebruikt voor marketingdoeleinden, de juiste doelgroepoplossing is voor hun inspanningen. Maar de klant is in de war over hoe het Customer Match-proces werkt. Leigh verdeelt het in een proces in drie stappen om het gemakkelijker te begrijpen. Wat is het Customer Match-proces in drie stappen?

49. Lori beheert digitale marketing voor een reisbureau en gelooft dat YouTube het bedrijf kan helpen een breder publiek te bereiken. Ze vertelde haar werkgever dat gebruikers YouTube kiezen vanwege de rijke en diverse inhoud, en omdat ze daardoor rechtstreeks de videomakers kunnen betrekken waar ze om geven. Welke andere reden kan Lori geven waarom gebruikers voor YouTube kiezen?

50. De klant van Lou houdt van het idee om een ​​publiek op te bouwen met behulp van zoekwoorden om hun bereik te vergroten en de aandacht te trekken wanneer gebruikers een actieve aankoopbeslissing nemen. Welke YouTube Intent-doelgroepoplossing past bij deze beschrijving?

51. Koppel elke YouTube Platform-innovatie aan de beschrijving. Stem de marketingdoelstelling af op de TrueView-advertentie-indeling die voor die doelstelling is geoptimaliseerd.

52. Stem de marketingdoelstelling af op de TrueView-advertentie-indeling die voor die doelstelling is geoptimaliseerd. Stem de TrueView-advertentie-indeling af op het bijbehorende biedingstype. (Niet alle opties worden gebruikt.)

53. Stem de TrueView-advertentie-indeling af op het bijbehorende biedingstype. (Niet alle opties worden gebruikt.) Koppel de YouTube-klant aan het type Google Audience-signaal waarmee adverteerders contact kunnen leggen met die klant. (Duplicaat 1)

54. Koppel de YouTube-klant aan het type Google Audience-signaal waarmee adverteerders contact kunnen leggen met die klant. (Duplicaat 1) Koppel de YouTube-klant aan het type Google Audience-signaal waarmee adverteerders contact kunnen leggen met die klant. (Duplicaat 2)

55. Koppel de YouTube-klant aan het type Google Audience-signaal waarmee adverteerders contact kunnen leggen met die klant. (Duplicaat 2) Koppel de YouTube-klant aan het type Google Audience-signaal waarmee adverteerders contact kunnen leggen met die klant. (Duplicaat 3)

56. Koppel de YouTube-klant aan het type Google Audience-signaal waarmee adverteerders contact kunnen leggen met die klant. (Duplicaat 3) Mira legde aan een nieuwe klant uit hoe YouTube merken kan helpen de meest aantrekkelijke klanten en prospects te bereiken door hen te helpen gebruik te maken van realtime gegevens en krachtige signalen om effectievere verhalenvertellers te zijn.

57. Mira legde aan een nieuwe klant uit hoe YouTube merken kan helpen de meest aantrekkelijke klanten en prospects te bereiken door hen te helpen gebruik te maken van realtime gegevens en krachtige signalen om effectievere verhalenvertellers te zijn. Welk ander voordeel van YouTube-doelgroepoplossingen moet ze noemen?

58. Miranda, een Google-videospecialist, beveelt YouTube aan bij een adverteerder die direct response-doelen wil nastreven. Met meer dan twee miljard ingelogde maandelijkse gebruikers en de hoogste zichtbaarheid en hoorbaarheid op internet met 95%, is YouTube een plaats om actie te stimuleren. Wat maakt YouTube nog meer ideaal om actie te stimuleren?

59. Myra wil consumenten bereiken die haar bedrijf al in hun CRM heeft. Welke Intent-doelgroepoplossingen op YouTube moet Myra selecteren bij het opzetten van haar campagne?

60. De klant van Nadia is bezorgd over het verlies van hun aanwezigheid in woonkamers van klanten. Nadia weet dat YouTube een uitstekende oplossing is voor het probleem van de klant. Wat is een dwingende reden waarom YouTube voor haar klant een goede oplossing zou zijn om te overwegen?

61. Van de beschikbare first-party doelgroepoplossingen voor YouTube, waarmee u toekomstige klanten kunt vinden met doelgroepprofielen van 35-54-jarigen die motorfietsen onderzoeken, waarschijnlijk op een iPhone? Welke van de methoden voor het vertellen van verhalen die worden aanbevolen voor YouTube-campagnes, welke gebruikt een creatieve advertentie met een lange indeling om de berichten van een merk weer te geven en kortere advertenties om deze te versterken?

62. Welke van de methoden voor het vertellen van verhalen die worden aanbevolen voor YouTube-campagnes, welke gebruikt een creatieve advertentie met een lange indeling om de berichten van een merk weer te geven en kortere advertenties om deze te versterken? Van de twee biedstrategieën die u kunt gebruiken met uw TrueView for Action-campagne, die zoveel mogelijk waardevolle acties binnen een bepaald budget vastlegt?

63. Van de twee biedstrategieën die u kunt gebruiken met uw TrueView for Action-campagne, die zoveel mogelijk waardevolle acties binnen een bepaald budget vastlegt? De klant van Ramone wijst een deel van haar advertentiebudget toe aan YouTube om te profiteren van Affinity Audiences. Ze wil meer weten over Affinity Audiences voordat ze middelen inzet.

64. De klant van Ramone wijst een deel van haar advertentiebudget toe aan YouTube om te profiteren van Affinity Audiences. Ze wil meer weten over Affinity Audiences voordat ze middelen inzet. Wat is geen van de volgende stappen die Google gebruikt om een ​​affiniteitsdoelgroep voor YouTube op te bouwen?

65. Een creatief experiment uitvoeren met Brand Lift is een uitstekende manier om de informatie te krijgen die je nodig hebt. Wat is de eerste stap?

66. Met welk doel is de YouTube-masthead effectief voor adverteerders? (Duplicaat 1) Met welk doel is de YouTube-masthead effectief voor adverteerders? (Duplicaat 2)

67. Met welk doel is de YouTube-masthead effectief voor adverteerders? (Duplicaat 2) Met welk doel is de YouTube-masthead effectief voor adverteerders? (Duplicaat 3)

68. Met welk doel is de YouTube-masthead effectief voor adverteerders? (Duplicaat 3) Om adverteerders die YouTube gebruiken te helpen, heeft Google een reeks aanbevelingen opgesteld op basis van succesvolle campagnes, de ABCD’s.

69. Om adverteerders die YouTube gebruiken te helpen, heeft Google een reeks aanbevelingen opgesteld op basis van succesvolle campagnes, de ABCD’s. Koppel elke aanbeveling aan de betekenis ervan.

70. TrueView for action-advertentie-indelingen gebruiken Slim bieden om te optimaliseren voor specifieke website-acties. Wat moet u hiervoor inschakelen in uw Google Ads-account?

71. Door Custom Intent-doelgroepen te gebruiken, kunnen merken actie op YouTube stimuleren. Wat is de belangrijkste functionaliteit van aangepaste intentie-doelgroepen?

72. Vesta werkt aan een YouTube-campagne voor een keten van huis- en tuincentra. De eigenaar wil een nieuwe lijn bloeiende planten promoten bij eerdere klanten, met behulp van e-mailadressen die ze in de loop der jaren hebben verstrekt voor marketingdoeleinden. Welke first-party doelgroepoplossing zou ideaal zijn voor de YouTube-campagne van Vesta?

73. Wat zijn de vier frameworks voor videoadvertentie-sequentiebepaling die adverteerders kunnen gebruiken om geweldige verhalen op YouTube te vertellen? Wat zijn de geteste voordelen van bumperadvertenties?

74. Wat zijn de geteste voordelen van bumperadvertenties? Wat zijn de drie belangrijkste redenen waarom adverteerders voor YouTube kiezen om hun merken te helpen opbouwen?

75. Wat zijn de drie belangrijkste redenen waarom adverteerders voor YouTube kiezen om hun merken te helpen opbouwen? Wat zijn de twee soorten biedingen die beschikbaar zijn voor TrueView voor actie om conversies te stimuleren? (Kies er twee.)

76. Wat zijn de twee soorten biedingen die beschikbaar zijn voor TrueView voor actie om conversies te stimuleren? (Kies er twee.) Van welke twee evenementen komen winkelbezoeken voor TrueView for Action? (Kies er twee.)

77. Van welke twee evenementen komen winkelbezoeken voor TrueView for Action? (Kies er twee.) Wat zijn twee voorbeelden van de Intent-doelgroepoplossing, Life Events? (Kies er twee.)

78. Wat zijn twee voorbeelden van de Intent-doelgroepoplossing, Life Events? (Kies er twee.) Wat zijn twee Google-bevindingen (gebaseerd op intern onderzoek) met betrekking tot advertenties van zes seconden? (Kies er twee.)

79. Wat zijn twee Google-bevindingen (gebaseerd op intern onderzoek) met betrekking tot advertenties van zes seconden? (Kies er twee.) Wat kan YouTube Analytics je vertellen over wat mensen bekijken op het kanaal van je klant?

80. Wat kan YouTube Analytics je vertellen over wat mensen bekijken op het kanaal van je klant? Wat is een conversie van video-engagement in een TrueView for Action-campagne?

81. Wat is een conversie van video-engagement in een TrueView for Action-campagne? Wat telt als een view-through-conversie in een TrueView for Action-campagne?

82. Wat telt als een view-through-conversie in een TrueView for Action-campagne? Welke informatie kan YouTube Analytics verstrekken over waar mensen je video’s bekijken?

83. Welke informatie kan YouTube Analytics verstrekken over waar mensen je video’s bekijken? Wat is een reden waarom een ​​adverteerder YouTube als actie kiest?

84. Wat is een reden waarom een ​​adverteerder YouTube als actie kiest? Welk rapport moet je maken in YouTube Analytics om te zien waar kijkers de inhoud van je merk hebben gevonden?

85. Welk rapport moet je maken in YouTube Analytics om te zien waar kijkers de inhoud van je merk hebben gevonden? Wat is een belangrijk voordeel van bumperadvertenties?

86. Wat is een belangrijk voordeel van bumperadvertenties? Wat is een belangrijk voordeel van TrueView voor bereik?

87. Wat is een belangrijk voordeel van TrueView voor bereik? Wat is een belangrijk voordeel van TrueView InStream?

88. Wat is een belangrijk voordeel van TrueView InStream? Wat is een van de bewustmakingsproducten van Google en YouTube? (Duplicaat 1)

89. Wat is een van de bewustmakingsproducten van Google en YouTube? (Duplicaat 1) Wat is een van de bewustmakingsproducten van Google en YouTube? (Duplicaat 2)

90. Wat is een van de bewustmakingsproducten van Google en YouTube? (Duplicaat 2) Wat is een van de bewustmakingsproducten van Google en YouTube? (Duplicaat 3)

91. Wat is een van de bewustmakingsproducten van Google en YouTube? (Duplicaat 3) Wat is de beste beschrijving van affiniteitsdoelgroepen op YouTube?

92. Wat is de beste beschrijving van affiniteitsdoelgroepen op YouTube? Als het aankomt op het stimuleren van actie, moet u zich richten op doelgroepen met de sterkste intentie.

93. Als het aankomt op het stimuleren van actie, moet u zich richten op doelgroepen met de sterkste intentie. Welke van deze ‘laagste trechter’-doelgroepen bestaat uit gebruikers die al interactie met uw merk hebben gehad, maar om de een of andere reden niet hebben geconverteerd?

94. Bij het meten van offline conversies met TrueView voor actie, wordt een winkelbezoek geteld wanneer een gebruiker 10 seconden van een advertentie bekijkt en vervolgens binnen hoeveel dagen een winkel bezoekt? Als het je doel is om actie te stimuleren, richt je je op doelgroepen met de sterkste intentie.

95. Als het je doel is om actie te stimuleren, richt je je op doelgroepen met de sterkste intentie. Koppel elk doelgroeptype met de laagste trechter aan de beschrijving.

96. Welke biedstrategie werkt om uw gewenste CPA te bereiken en stelt u in staat om meer conversies te behalen tegen een sterkere ROI zonder handmatige optimalisatie? Welke gegevens kun je ontdekken door een creatief experiment uit te voeren met Brand Lift?

97. Welke gegevens kun je ontdekken door een creatief experiment uit te voeren met Brand Lift? Welke elementen worden gebruikt om een ​​Custom Affinity-doelgroep op te bouwen?

98. Welke elementen worden gebruikt om een ​​Custom Affinity-doelgroep op te bouwen? Wat is een belangrijk voordeel van bumperadvertenties? (Duplicaat 1)

99. Wat is een belangrijk voordeel van bumperadvertenties? (Duplicaat 1) Wat is een belangrijk voordeel van bumperadvertenties? (Duplicaat 2)

100. Wat is een belangrijk voordeel van bumperadvertenties? (Duplicaat 2) Wat is een belangrijk voordeel van TrueView-detectie?

101. Wat is een belangrijk voordeel van TrueView-detectie? Wat is een tip die Google aanbeveelt om een ​​effectieve bumperadvertentie te maken?

102. Wat is een tip die Google aanbeveelt om een ​​effectieve bumperadvertentie te maken? Welke marketeer zou een ideale client zijn voor TrueView voor actie?

103. Welke marketeer zou een ideale client zijn voor TrueView voor actie? Welke van de advertentie-indelingen van YouTube is gericht op doelgerichte doelgroepen op belangrijke momenten bij het nemen van een koopbeslissing en helpt hen bij de aankoop?

104. Welke van de advertentie-indelingen van YouTube is gericht op doelgerichte doelgroepen op belangrijke momenten bij het nemen van een koopbeslissing en helpt hen bij de aankoop? Welke van de bewustmakingsadvertentie-indelingen van YouTube kan de CPD-biedmethode gebruiken?

105. Welke van de bewustmakingsadvertentie-indelingen van YouTube kan de CPD-biedmethode gebruiken? Welke van de bewustmakingsadvertentie-indelingen van YouTube is ontworpen om videoadvertenties weer te geven op websites buiten YouTube?

106. Welke van de bewustmakingsadvertentie-indelingen van YouTube is ontworpen om videoadvertenties weer te geven op websites buiten YouTube? Welke van de bewustmakingsadvertentie-indelingen van YouTube gebruikt een in-stream-indeling die kan worden overgeslagen?

107. Welke van de bewustmakingsadvertentie-indelingen van YouTube gebruikt een in-stream-indeling die kan worden overgeslagen? Welke advertentie-indelingen voor overweging en interesse zijn advertenties die kunnen worden overgeslagen en die op basis van kosten per weergave worden gekocht?

108. Welke advertentie-indelingen voor overweging en interesse zijn advertenties die kunnen worden overgeslagen en die op basis van kosten per weergave worden gekocht? Met welke advertentie-indelingen voor overweging en interesse van YouTube kunnen adverteerders hun doelgroepen bereiken wanneer ze interessante nieuwe inhoud op de YouTube-homefeed zien?

109. Met welke advertentie-indelingen voor overweging en interesse van YouTube kunnen adverteerders hun doelgroepen bereiken wanneer ze interessante nieuwe inhoud op de YouTube-homefeed zien? Welke van de datagestuurde marketingtools van Google helpt bij het analyseren van wat mensen zoeken op YouTube?

110. Welke van de datagestuurde marketingtools van Google helpt bij het analyseren van wat mensen zoeken op YouTube? Welke van de datagestuurde marketingtools van Google is een verzameling casestudy’s van de beste advertentiecampagnes van Google?

111. Welke van de datagestuurde marketingtools van Google is een verzameling casestudy’s van de beste advertentiecampagnes van Google? Welke van de datagestuurde tools van Google maakt deel uit van Google Analytics Solutions?

112. Welke van de datagestuurde tools van Google maakt deel uit van Google Analytics Solutions? Welk percentage YouTube-advertenties is hoorbaar?

113. Welk percentage YouTube-advertenties is hoorbaar? Welke bewering is waar over bumperadvertenties? (Duplicaat 1)

114. Welke bewering is waar over bumperadvertenties? (Duplicaat 1) Welke bewering is waar over bumperadvertenties? (Duplicaat 2)

115. Welke bewering is waar over bumperadvertenties? (Duplicaat 2) Welke bewering is waar over bumperadvertenties? (Duplicaat 3)

116. Welke bewering is waar over bumperadvertenties? (Duplicaat 3) Welke bewering is waar over InStream-advertenties die niet kunnen worden overgeslagen? (Duplicaat 1)

117. Welke bewering is waar over InStream-advertenties die niet kunnen worden overgeslagen? (Duplicaat 1) Welke bewering is waar over InStream-advertenties die niet kunnen worden overgeslagen? (Duplicaat 2)

118. Welke bewering is waar over InStream-advertenties die niet kunnen worden overgeslagen? (Duplicaat 2) Welke bewering is waar over InStream-advertenties die niet kunnen worden overgeslagen? (Duplicaat 3)

119. Welke bewering is waar over InStream-advertenties die niet kunnen worden overgeslagen? (Duplicaat 3) Welke vertelmethode lokt gebruikers met korte advertenties, versterkt hun interesse met langere advertenties en herhaalt vervolgens het bericht om actie te ondernemen?

120. Welke vertelmethode lokt gebruikers met korte advertenties, versterkt hun interesse met langere advertenties en herhaalt vervolgens het bericht om actie te ondernemen? Welke vertelmethodes raadt Google aan voor gebruik in uw YouTube-campagnes?

121. Welke vertelmethodes raadt Google aan voor gebruik in uw YouTube-campagnes? Welke TrueView-advertentie-indeling wordt gefactureerd door CPA?

122. Welke TrueView-advertentie-indeling wordt gefactureerd door CPA? Welke TrueView-advertentie-indeling wordt op CPM-basis in rekening gebracht?

123. Welke TrueView-advertentie-indeling wordt op CPM-basis in rekening gebracht? Welke TrueView-advertentie-indeling is geoptimaliseerd om het aantal advertenties te verhogen?

124. Welke TrueView-advertentie-indeling is geoptimaliseerd om het aantal advertenties te verhogen? Welke TrueView-advertentie-indeling is geoptimaliseerd voor productbekendheid?

125. Welke TrueView-advertentie-indeling is geoptimaliseerd voor productbekendheid? Welke twee zijn ideale adverteerders voor Custom Intent-doelgroepen? (Kies er twee.)

126. Welke twee zijn ideale adverteerders voor Custom Intent-doelgroepen? (Kies er twee.) Welke twee Google-doelgroepoplossingen gebruiken eigen gegevens? (Kies er twee.)

127. Welke twee Google-doelgroepoplossingen gebruiken eigen gegevens? (Kies er twee.) Welke twee videoformaten zijn beschikbaar bij Google Videopartners? (Kies er twee.)

128. Welke twee videoformaten zijn beschikbaar bij Google Videopartners? (Kies er twee.) Welk type Google Audience-signaal analyseert gebruikersgedrag om mensen te identificeren die bijvoorbeeld onlangs zijn afgestudeerd aan de universiteit en mogelijk moeten verhuizen?

129. Welk type Google Audience-signaal analyseert gebruikersgedrag om mensen te identificeren die bijvoorbeeld onlangs zijn afgestudeerd aan de universiteit en mogelijk moeten verhuizen? Welk type Google Audience-signaal kan mensen identificeren die actief onderzoek doen met de intentie om te kopen?

130. Welk type Google Audience-signaal kan mensen identificeren die actief onderzoek doen met de intentie om te kopen? Welk type Google Audience-signaal bereikt consumenten op YouTube op basis van hun consumptiegewoonten?

131. Welk type Google Audience-signaal bereikt consumenten op YouTube op basis van hun consumptiegewoonten? Welke waardepropositie bieden Custom Intent-doelgroepen adverteerders?

132. Welke waardepropositie bieden Custom Intent-doelgroepen adverteerders? Welk raamwerk voor videoadvertentie-sequentie is gericht op waar een kijker zich bevindt en wat hij doet wanneer hij interactie heeft met een YouTube-advertentie?

133. Welk raamwerk voor videoadvertentie-sequentie is gericht op waar een kijker zich bevindt en wat hij doet wanneer hij interactie heeft met een YouTube-advertentie? Welk videoformaat is beschikbaar bij Google Videopartners? (Duplicaat 1)

134. Welk videoformaat is beschikbaar bij Google Videopartners? (Duplicaat 1) Welk videoformaat is beschikbaar bij Google Videopartners? (Duplicaat 2)

135. Welk videoformaat is beschikbaar bij Google Videopartners? (Duplicaat 2) Welk YouTube Analytics-rapport kan je de gemiddelde weergaveduur geven voor alle video’s op het kanaal van je merk?

136. Welk YouTube Analytics-rapport kan je de gemiddelde weergaveduur geven voor alle video’s op het kanaal van je merk? U wilt frameworks voor videoadvertentiereeksen gebruiken.

137. U wilt frameworks voor videoadvertentiereeksen gebruiken. Wat is een belangrijk gegevenssignaal waarmee u rekening moet houden bij het maken van uw YouTube-campagne?

138. Uw klant is geïnteresseerd in het testen van bumperadvertenties van zes seconden. Wat zijn twee tips die u met hen kunt delen over deze advertenties? (Kies er twee.)

139. YouTube Analytics kan je de totale totalen tonen van de minuten die mensen in de loop van de tijd aan het bekijken van een video hebben besteed. Welk rapport biedt deze informatie?

140. YouTube Analytics biedt inzichten vanaf het moment dat je een video uploadt. Welke drie basisvragen over wie de inhoud van uw klant bekijkt, wordt met één klik beantwoord?

141. YouTube kan adverteerders helpen drie belangrijke bedrijfsresultaten te behalen: bewustzijn, overweging en actie. Wat is een resultaat dat wordt aangedreven door een YouTube-advertentiecampagne om actie te ondernemen?

142. De YouTube-advertentieclient van Yvette is eigenaar van een boetiek met een exclusieve lijn designer handtassen. Ze wil graag aankopen van deze handtassen stimuleren via YouTube. Welk YouTube-formaat zou Yvette haar klant aanbevelen?

143. Zane beheert een YouTube-campagne voor een vijfsterrenhotel dat rechtstreeks concurreert met verschillende andere hotels in de omgeving. De eigenaar wil de namen van vergelijkbare hotels gebruiken als zoekwoorden bij het opbouwen van het publiek voor de campagne. Wat zou de ideale doelgroepoplossing zijn voor Zane’s YouTube-campagne?

Aanbevolen Certificaten