Menu Sluiten

Google Shopping Ads Certificaat Examen Antwoorden 2022

Update: januari 2022

Google Shopping Ads

Was je niet geslaagd op het Google Shopping Ads examen, maar ben je toch benieuwd naar de juiste antwoorden? Correctify heeft alle mogelijke vragen samen met de oplossing voor jou opgesomd.

1. Een marketeer houdt de inkomsten bij die door zijn campagnes worden gegenereerd. Hij wil een specifiek rendement krijgen voor zijn advertentie-uitgaven. Welk type geautomatiseerde biedstrategie voldoet aan zijn behoeften?

2. Een enkele vestiging van Simpson Shoes is actief sinds 1917. Een nieuw marketingteamlid stelde voor om te kijken naar advertenties voor lokale inventaris. De eigenaar, Bert Simpson, maakt zich zorgen over waar potentiële klanten de advertentie kunnen zien. Waar zou de lokale inventarisadvertentie van Simpson Shoes verschijnen?

3. Een enkele tak van Simpson Shoes is actief sinds 1917. Omdat ze overwegen om over te stappen op online marketing, wil de eigenaar, Bert Simpson, zich richten op een specifiek, potentieel klanttype. Welke potentiële klant zou profiteren van Simpson Shoes met een advertentie voor lokale inventaris?

4. Een enkele vestiging van Simpson Shoes is actief sinds 1917. Ze hebben onlangs hun eerste online advertentie geplaatst en na de lancering wilde de eigenaar de advertentie online zien. Waar moet de eigenaar zoeken naar zijn advertentie voor lokale inventaris?

5. Aaron geeft al geruime tijd Shopping-advertenties weer en hij wil graag experimenteren met manieren om de verkoopprestaties te verbeteren door extra functies te gebruiken. Welk voordeel zou hij kunnen behalen door gebruik te maken van promoties voor verkopers?

6. Alex heeft slechts een beperkt budget en hij moet dit effectief gebruiken. Hoe vereenvoudigen Smart Shopping-campagnes het advertentieproces met een beperkt budget?

7. Alice bezit een bedrijf dat een reeks rugzakken verkoopt voor zakelijke gebruikers en reizigers over de hele wereld. Ze besteedt het grootste deel van haar tijd aan het beheren van voorraadniveaus, personeel en de financiën van haar bedrijf, dus maakt ze zich zorgen dat het uitvoeren van Google Ads te tijdrovend kan zijn. Hoe vereenvoudigen Smart Shopping-campagnes campagnebeheer?

8. Amanda is de marketingmanager voor een plantenkwekerij. Ze heeft een groot aantal campagnes en heeft hulp nodig om haar biedingen elke dag relevant te houden. Hoe kan geautomatiseerd bieden haar helpen?

9. Angelo is eigenaar van een boekwinkel en voert al enkele maanden een Google Shopping-campagne. Hij moet controleren hoe verschillende boeken presteren. Hoe kan Angelo de informatie krijgen die hij nodig heeft?

10. Anne verkoopt zelfgemaakte ambachtelijke zeep. Ze heeft net haar fysieke winkel online gebracht en overweegt een advertentie voor lokale inventaris met Google uit te voeren. Hoe kan een Local Inventory-advertentie Anne helpen haar bedrijf uit te breiden?

11. Geautomatiseerd bieden doet het zware werk voor adverteerders op Google Ads. Wat gebruikt automatisch bieden om het juiste bod voor elke veiling in te stellen?

12. Ben beheert momenteel een campagne met een totale investering van $ 7.000, genereert 1.400 conversies en heeft een CPA (kosten per acquisitie) van $ 5. Ben moet overtollige voorraad verkopen. Om dit doel te bereiken, is hij bereid zijn CPA- en campagne-investeringen te verhogen. Welke van de volgende plannen, ingebouwd in de Performance Planner, zal Ben helpen bij het bereiken van zijn marketingdoel om overtollige voorraad te verkopen?

13. Ben verkoopt zelfgemaakte ambachtelijke zeep in een winkelcentrumkiosk genaamd Fresh Soaps. Hij overweegt een Local Inventory-advertentie met Google uit te voeren. Welk unieke type informatie zou de advertentie voor lokale inventaris van Ben weergeven?

14. Ben verkoopt huishoudelijke artikelen via zijn website en app. Wat zijn twee manieren waarop Google Ads zijn bedrijfsdoelen kan stimuleren en hem kan helpen zijn doelen te bereiken? (Kies er twee.)

15. BetsysBookBar is een boekenwinkel en café dat al jaren op een fysieke locatie staat. Ze kijken naar manieren om online marketing te gebruiken en willen hun ervaring met Google-advertenties optimaliseren. Wat zijn twee opties voor het gebruik van Local Inventory-advertenties die beschikbaar zijn voor BetsysBookBar? (Kies er twee.)

16. Boards van Ben is een surfwinkel die altijd een door Google gehoste winkel gebruikt. Ze kijken naar manieren om shoppers hun winkel binnen te halen met advertenties voor lokale inventaris. Wat is één voordeel waar Boards by Ben toegang toe heeft met behulp van een Local Inventory-advertentie ?.

17. Books by Brock is een gebruikte boekwinkel die altijd tekstadvertenties heeft gebruikt. Ze kijken naar manieren om hun ervaring met Google-advertenties te optimaliseren en overwegen lokale voorraadadvertenties. Wat is een unieke functie van Local Inventory-advertenties waarvan Books by Brock kan profiteren?

18. Brenda ontwerpt op maat gemaakte meubels en heeft zojuist haar eerste Showcase Shopping-advertentie voltooid. Ze wil de advertentie aan haar familie laten zien. Hoe kan Brenda haar Showcase Shopping-advertentie vinden?

19. Carey gebruikt Google Ads al een tijdje, maar hij ontdekte onlangs dat hij geen tijd heeft om meerdere campagnes effectief te beheren. Hoe kunnen Smart Shopping-campagnes de werklast van het advertentiebeheer van Carey verminderen?

20. Carrie bezit een boetiekwinkel die decoratief, handgemaakt aardewerk verkoopt. Ze kiest voor een online advertentiecampagne om een ​​naadloze winkelervaring voor haar potentiële klanten mogelijk te maken. Wat is een voordeel dat Shopping-campagneadvertenties Carrie bieden?

21. Cheryl is de eigenaar van HomeThings, een winkel die huishoudelijke artikelen verkoopt. U, als haar marketingstagiair, beschrijft de verschillende aanbiedingen van Google-advertenties. Wat is een nauwkeurige beschrijving van advertenties in de lokale catalogus die u Cheryl zou kunnen geven?

22. Chris is de marketingdirecteur van Keys & Strings, een bedrijf dat piano’s op maat maakt. Keys & Strings verkoopt piano’s via hun website. Chris besluit een Showcase Shopping-advertentie te gebruiken om reclame te maken voor zijn merk piano’s. Wie probeert Chris te bereiken met zijn Showcase Shopping-advertentie?

23. Chris is de marketingdirecteur van Keys & Strings, een bedrijf dat piano’s op maat maakt. Keys & Strings verkoopt hun piano’s via hun website en heeft een klein maar loyaal klantenbestand. Chris heeft als taak het klantenbestand van Keys & Strings te vergroten. Waarom is een Showcase Shopping-advertentie de juiste keuze voor Chris?

24. Courtney’s online campagnes hebben veel klikken opgeleverd, maar niet zoveel verkopen als ze had verwacht. Hoe kunnen Shopping-advertenties ervoor zorgen dat de klikken op de advertenties afkomstig zijn van klanten die meer geïnteresseerd zijn in haar producten?

25. Dante is de eigenaar van HomeThings, een winkel die huishoudelijke artikelen verkoopt. Hij heeft zojuist een advertentiecampagne in de lokale catalogus gelanceerd. Waar zijn twee plaatsen waar een consument de advertentie voor lokale catalogus van Dante kan tegenkomen? (Kies er twee.)

26. Gemma wil haar online handtasbedrijf promoten bij een breed publiek. Maar ze is druk bezig handtassen te maken voor haar klanten en heeft weinig tijd om de details van een reclamecampagne te beheren. Hoe kunnen Smart Shopping-campagnes haar helpen dit te bereiken?

27. George wil online adverteren, maar zijn winstmarges zijn krap. Hij is bang dat de uitgaven niet het inkomen opleveren dat hij nodig heeft. Hoe kunnen Smart Shopping-campagnes George helpen de resultaten te krijgen die hij nodig heeft?

28. Gina bezit een houtbewerkingswinkel die op maat gemaakte kasten maakt. Ze uploadt gegevens naar haar Google Merchant Center om advertenties uit haar inventaris te helpen maken. Welke gegevens gebruikt een Shopping-campagne uit haar Merchant Center-feed om de advertenties van Gina te plaatsen?

29. Glenn’s nieuwe business groeit langzaam, maar hij maakt zich zorgen over de cashflow. Hoe kunnen Smart Shopping-campagnes het bedrijf van Glenn helpen?

30. Google Ads biedt verschillende campagnetypen die bepalen waar uw advertentie wordt weergegeven en in welke indeling deze wordt weergegeven. Wat zijn de beschikbare campagnetypen?

31. Google Ads is opgebouwd rond drie kernprincipes, gericht op het helpen van bedrijven om hun online potentieel te bereiken. De eerste hiervan is relevantie. Google Ads verbindt bedrijven op het juiste moment met de juiste mensen. Op welke andere principes is Google Ads gebouwd?

32. Google Ads is ontworpen om drie dingen aan elke adverteerder te leveren: relevantie, controle en resultaten. Het biedt relevantie door adverteerders op het juiste moment met de juiste mensen te verbinden. Het levert resultaten door alleen op te laden wanneer u een klik krijgt. Hoe biedt Google Ads controle?

33. Google Ads is ontworpen om bedrijven te helpen online succes te behalen. Om dit te bereiken, was Google Ads gebaseerd op drie kernprincipes. Wat zijn deze principes?

34. Greg bezit een bedrijf, Keys & Strings, dat aangepaste piano’s maakt. Keys & Strings verkoopt hun piano’s via hun website. Greg wil de verkoop van zijn piano’s vergroten. Waarom zou Greg een Shopping-showcase-advertentie gebruiken?

35. Hank wil een campagne ‘Maximaliseer conversies’ gebruiken met de Performance Planner. Welke aanbeveling kan de Performance Planner aan Hank geven?

36. Hoe kan een Shopping-advertentie retailbedrijven helpen advertenties te maken die uw potentiële klanten aanmoedigen om uw fysieke winkels te bezoeken?

37. Hoe kunnen adverteerders Shopping-campagne-advertenties gebruiken om de verkoop te stimuleren?

38. Hoe kan Performance Planner uw bedrijf van dienst zijn?

39. Hoe kan het uitvoeren van een Local Inventory-advertentie het rendement op uw investering (ROI) verhogen?

40. Hoe kunnen Smart Shopping-campagnes bedrijven helpen hun producten gemakkelijk te promoten zonder grote eisen aan hun tijd te stellen?

41. Hoe kunnen Smart Shopping-campagnes uw bedrijf minder tijdrovend en gemakkelijker te beheren maken?

42. Hoe stimuleren Google Shopping-advertenties betrokkenheid bij potentiële klanten om hun winkelervaringen zo naadloos mogelijk te maken?

43. Hoe dragen productafbeeldingen en prijzen bij aan een naadloze winkelervaring in Shopping-advertenties?

44. Hoe helpen Shopping-advertenties om gekwalificeerde leads te verbeteren ten opzichte van standaard tekstadvertenties als onderdeel van een naadloze winkelervaring?

45. Hoe gebruiken Smart Shopping-campagnes geautomatiseerde biedingen en plaatsingen en machine learning om een ​​verscheidenheid van de meest relevante advertenties in Google-netwerken aan potentiële klanten te tonen?

46. ​​Hoe werken Smart Shopping-campagnes om de conversiewaarde te maximaliseren en tegelijkertijd campagnebeheer over netwerken te vereenvoudigen, met behulp van machine learning?

47. Hoe draagt ​​automatisering van uw bod bij aan een succesvolle Google Ads-campagne?

48. Hoe helpt Google Ads een bedrijf de inventaris te organiseren en het bedrijf te laten aansluiten op zijn advertentiedoelen?

49. Hoe is het winkelgedrag van consumenten de afgelopen jaren veranderd?

50. Hoe is het gebruik van toeschrijvingsconversies voor de laatste klik nuttig voor Performance Planner-voorspellingen?

51. Als Klothes voor Kats lokale catalogusadvertenties gebruikt, kunnen hun advertenties in verschillende weergaven worden weergegeven. Welke twee beweringen zijn waar over weergaven die beschikbaar zijn in advertenties in de lokale catalogus? (Kies er twee.)

52. Isabella is eigenaar van een boekwinkel en voert al enkele maanden een Google Shopping-campagne. Ze wil graag groeimogelijkheden in haar bedrijf identificeren. Hoe kan de rapportagefunctie in Google Shopping-advertenties Isabella helpen de informatie te krijgen die ze nodig heeft?

53. Jasmine is de marketingdirecteur voor een keten van kledingwinkels. Ze heeft een vast budget gekregen en moet zoveel mogelijk klanten naar haar website halen. Welke geautomatiseerde biedstrategie moet ze gebruiken in haar campagne?

54. Joan verkoopt mode-horloges online en ze heeft veel succes gehad met Google Shopping-campagnes. Nu wil ze dat haar bedrijf nog beter presteert! Hoe kunnen Shopping-advertenties Joan’s Shopping-advertenties nog winstgevender maken?

55. Jodi maakt op maat gemaakte haarstukken. Ze heeft zojuist haar eerste online advertentiecampagne gelanceerd en deze bevatte een Showcase Shopping-advertentie. Waar wordt de showcase-advertentie van Jodi weergegeven?

56. Jonah’s Surf Shop geeft al jaren Google-advertenties en nu zijn ze geïnteresseerd in de introductie van een nieuw type online advertentie. Welke potentiële klant kan Jonah bereiken door advertenties voor lokale inventaris uit te voeren?

57. Kathi, de eigenaar van Klothes for Kats, is enthousiast over de lancering van haar eerste Local Catalog-advertentie. Ze herinnert zich dat het advertentietype een paar verschillende weergaven heeft. Welke weergave kunnen de potentiële klanten van Kathi door haar nieuwe advertentie in de lokale catalogus bladeren?

58. Advertenties voor lokale inventaris zijn ideaal voor welk bedrijf?

59. Lance heeft advertenties voor lokale inventaris weergegeven om zijn antiek speelgoedwinkel te promoten. Hij overweegt aanvullende advertentiecampagnes met Google uit te voeren. Wat is een eenvoudige volgende stap die Lance kan nemen om het bereik van zijn merk te vergroten?

60. Lance, de eigenaar van een oude antieke speelgoedwinkel, hoort de jongeren in zijn winkel praten over hoe effectief de display-advertentie van Toys by Tammy was. Hij raakt geïnteresseerd in toegang tot het Google Display Netwerk (GDN). Hoe kan Lance het GDN gebruiken?

61. Maria heeft te horen gekregen dat zij de Performance Planner maandelijks zou moeten gebruiken. Waarom zou ze dat doen?

62. Marie is een marketeer die probeert specifieke gebruikersacties na de klik te maximaliseren. Welke geautomatiseerde biedstrategie moet ze gebruiken om dit te bereiken?

63. Marisol beheert de online advertentiecampagnes voor een keten van speelgoedwinkels die zowel fysiek als online aanwezig zijn. Welke Google Ads-campagne moet Marisol gebruiken om afbeeldingen van haar producten te tonen, reclame te maken voor de online en lokale voorraad speelgoed van haar bedrijf en het verkeer naar hun website en lokale speelgoedwinkels te stimuleren?

64. Marta heeft een krap marketingbudget en moet een strategie gebruiken die klanten voor een vast bedrag naar haar website kan leiden. Welke biedstrategie heeft het potentieel om aan de behoeften van Marta te voldoen?

65. Mary is belast met het ontwerpen van een advertentiecampagne voor de online dierenwinkel en app van haar bedrijf en onderzoekt verschillende campagne-opties. Welke campagnetypen zijn voor haar beschikbaar in Google Ads?

66. Mary bezit een winkel voor auto-onderdelen en wil haar merk onderscheiden. Ze overweegt nieuwe advertenties met Google te lanceren om autokopers bij het begin van hun aankooptraject te beïnvloeden. Als Mary zou gaan met Showcase Shopping-advertenties, waar zouden haar klanten de advertenties dan zien? (Kies er twee.)

67. Het bedrijf van Maureen verkoopt EHBO-koffers voor gebruik in dagelijkse situaties. Omdat kits in vele maten, met veel functies en in veel prijsklassen verkrijgbaar zijn, vindt Maureen het moeilijk om het aanbod van haar bedrijf te onderscheiden van dat van andere leveranciers. Erger nog, potentiële klanten vinden het misschien moeilijk om zoekresultaten voor haar producten en prijzen te vergelijken met die van andere leveranciers. Hoe kunnen Shopping-advertenties deze problemen oplossen?

68. Molly wil haar resterende voorraad opruimen als voorbereiding op het bestellen van een nieuwe lijn producten om te verkopen. Als gevolg hiervan is ze bereid om haar CPA (kosten per acquisitie) en investeringen te verhogen, zolang dit betekent dat ze meer omzet genereert. Haar huidige campagne heeft een totale investering van $ 25.500, genereert 1500 conversies en heeft een CPA van $ 17. Welk plan, gebouwd in de Performance Planner, zal Molly helpen met haar marketingdoelstelling om meer omzet te genereren?

69. OfficeKing is een gerenommeerd bedrijf dat al jaren printadvertenties uitvoert voor hun kantoorwinkel. Hun CEO, Xin, onderzoekt de mogelijkheid om uit te breiden naar online advertenties. Hij vraagt ​​u een vergelijking te maken tussen traditionele gedrukte advertenties en advertenties in de lokale catalogus. Wat is een onderscheidend kenmerk van advertenties in de lokale catalogus?

70. OfficeKing is een gerenommeerd bedrijf dat al jaren printadvertenties gebruikt voor hun kantoorwinkel. Hoe kunnen Local Catalog-advertenties OfficeKing helpen?

71. OfficePlus is een gerenommeerd bedrijf dat al jaren printadvertenties uitvoert voor hun kantoorwinkel. Er is u gevraagd om advertenties uit de lokale catalogus te presenteren als een mogelijke oplossing voor hun overweging. Wat is één manier waarop advertenties voor lokale catalogi OfficePlus ten goede komen?

72. Peggy is eigenaar van een schoonmaakdienst. Ze heeft een boekingswebsite gebouwd en is klaar om haar diensten online te promoten. Ze wil dat haar advertenties mensen bereiken die actief op zoek zijn naar bedrijven die vergelijkbaar zijn met die van haar. Welke Google Ads-campagne moet Peggy gebruiken om ervoor te zorgen dat potentiële klanten haar services overwegen en actie ondernemen door huisschoonmaak te boeken?

73. Peter heeft een nieuwe online winkel die elektrische fietsen en onderdelen verkoopt. Hij wil zijn bedrijf promoten, maar met een eenvoudige oplossing die een breed bereik voor zijn producten biedt. Hoe kunnen Smart Shopping-campagnes Peter helpen bij zijn verkopen?

74. Priya heeft slechts $ 500 per maand om aan haar campagne te besteden, maar ze moet zoveel mogelijk potentiële klanten naar haar website halen. Welk type geautomatiseerde biedstrategie zou het beste zijn voor de campagne van Priya?

75. Rashid wil de bekendheid van zijn merk vergroten en campagnes opzetten die zijn gericht op merktermen. Hij heeft niet veel tijd om te besteden aan dagelijks biedingsbeheer, dus besloot hij om geautomatiseerd bieden te gebruiken om zijn werklast te verlichten. Welke geautomatiseerde biedstrategie moet Rashid overwegen te gebruiken?

76. Rebecca is marketingmanager bij een luchtvaartmaatschappij. Ze is gevraagd om het online advertentiebudget van haar bedrijf maandelijks te plannen. Ze heeft gekozen voor de prestatieplanner van Google Ads om deze taak te volbrengen. Wat zijn twee voordelen die Performance Planner Rebecca biedt? (Kies er twee.)

77. Rhonda verkoopt zelfgemaakte ambachtelijke zepen. Ze heeft net haar eerste fysieke winkel geopend, Soaps by Rhonda, en ze overweegt een advertentie voor lokale inventaris met Google uit te voeren. Wat heeft Rhonda nodig om een ​​succesvolle Local Inventory-advertentie uit te voeren?

78. Samira heeft onlangs een online plantenwinkel met potplanten geopend en moet deze promoten. Ze heeft Google Ads gekozen omdat het adverteerders verschillende campagnetypen biedt die bepalen waar advertenties worden weergegeven en in welk formaat ze worden weergegeven wanneer ze worden bekeken. Welk Google-campagnetype zal haar helpen haar meest waardevolle doelgroepen te bereiken?

79. Sherman wil er zeker van zijn dat potentiële klanten op mobiele apparaten zijn Shopping-advertenties te zien krijgen, vooral als hun schermen klein zijn. Op welke positie (s) op een pagina met zoekresultaten worden Sherman’s Shopping-campagneadvertenties weergegeven op mobiele apparaten?

80. Winkeladvertenties helpen online bedrijven de verkoop te stimuleren, nog voordat potentiële klanten advertenties voor hun producten openen. Dat komt omdat shoppers vaker een aankoop voltooien onder welke voorwaarden?

81. Siona moet ervoor zorgen dat haar advertenties bovenaan de pagina een minimum aantal vertoningen krijgen. Welk type geautomatiseerde biedstrategie gebruikt Siona?

82. Susan is de marketingdirecteur voor een keten van bakkerijen die ambachtelijk brood maken. Ze koos een Showcase Shopping-advertentie om het merk van haar bedrijf te promoten. Wat heeft Susan nodig om een ​​succesvolle Showcase Shopping-advertentie te maken?

83. Susan is de marketingdirecteur voor een keten van bakkerijen die ambachtelijk brood maken. Ze heeft onlangs een fotoshoot gemaakt van de lijn brood van het bedrijf en is op zoek naar een online advertentie-oplossing om hun merk te promoten. Waarom zijn Showcase Shopping-advertenties de juiste keuze voor Susan?

84. Susan is de marketingdirecteur voor een keten van bakkerijen die ambachtelijk brood maken. Ze is op zoek naar een online advertentiestrategie om de aanwezigheid van de bakkerijketen op hun markt te vergroten. / Hoe kan een Showcase Shopping-advertentie Susan helpen haar merk te promoten?

85. De klantreis is complexer geworden en vereist een specifieke biedstrategie. De oplossing van Google is automatisch bieden. Hoe kan geautomatiseerd bieden adverteerders ten goede komen? (Kies er twee.)

86. De website voor uw detailhandel ontvangt veel bezoekers, maar weinigen bekijken meer dan één pagina. Wat is waarschijnlijk het probleem?

87. De consumenten van vandaag zijn veeleisender en minder geduldig dan voorheen. Wat is een manier om uw bedrijf te laten groeien door het soort service te bieden dat ze verwachten?

88. Tom wil een manier om automatisch advertenties te maken en campagnebeheer te vereenvoudigen, met behulp van zijn bronnen en Google’s machine learning om een ​​verscheidenheid aan advertenties te maken die in netwerken worden weergegeven. Welke middelen van Tom zijn nodig om zijn doelen te bereiken als onderdeel van zijn Smart Shopping-campagne?

89. Trevor bezit een productiebedrijf dat gespecialiseerde wandel- en rotsklimuitrusting maakt. Hij is een zeer kleine speler op de markt, maar hij is klaar om zijn bedrijf op te schalen. Welk Google Ads-campagnetype moet Trevor gebruiken om de bekendheid van zijn merk te vergroten en doelgroepen te bereiken met interesse in wandelen en bergbeklimmen op internet?

90. Trina gebruikt automatisch bieden als onderdeel van haar biedstrategie voor Google Ads Search. Waarom geeft ze de voorkeur aan automatisch bieden?

91. Met behulp van de Performance Planner op een maandelijkse basis kunt u optimaliseren welke twee aspecten van een account? (Kies er twee.)

92. Viktor volgt de conversies in zijn Display-campagne de afgelopen 30 dagen. Hij heeft in die tijd 24 conversies gehad en is van plan het doelrendement op advertentie-uitgaven (ROAS) te gebruiken als zijn geautomatiseerde biedstrategie. Welk type geautomatiseerde biedstrategie gebruikt Viktor?

93. Wade is de eigenaar van HomeThings, een winkel die contant geld aan huis verkoopt. Hij zegt dat hij geïnteresseerd is in het uitbreiden van zijn marketingbereik. U stelt voor een advertentie in de lokale catalogus uit te voeren. Wat is een nauwkeurige beschrijving van advertenties in de lokale catalogus die u aan Wade zou kunnen geven?

94. Wat zijn belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een biedstrategie voor uw campagne?

95. Wat zijn twee voordelen van automatisch bieden? (Kies er twee.)

96. Wat zijn twee functies die op Shopping-campagneadvertenties kunnen verschijnen om online verkoop te stimuleren? (Kies er twee.)

97. Wat zijn twee manieren waarop Google Ads uw bedrijfsdoelstellingen kan voeden? (Kies er twee.)

98. Wat zijn twee manieren waarop Google Ads-rapportage voor Shopping-campagnes helpt bij het controleren van de prestaties van uw producten op vele niveaus van granulariteit? (Kies er twee.)

99. Wat zijn twee manieren waarop Performance Planner kan helpen de mogelijkheden van al uw Google Ads-campagnes te onthullen? (Kies er twee.)

100. Wat zijn twee manieren om uw bedrijf te laten groeien door consumenten te helpen die bij een lokale, fysieke winkel willen kopen? (Kies er twee.)

101. Wat kan geautomatiseerd bieden een adverteerder helpen verbeteren?

102. Waarmee kan de Performance Planner u helpen?

103. Wat kan de Performance Planner aanbevelen?

104. Wat doet Performance Planner automatisch?

105. Wat is een geldige aanbeveling die de Performance Planner kan geven?

106. Wat is een van de redenen waarom een ​​adverteerder zou moeten overwegen om Performance Planner maandelijks te gebruiken?

107. Wat is één manier waarop Performance Planner bedrijven helpt hun omzet te verhogen?

108. Wat is een unieke functie van advertenties in de lokale catalogus?

109. Wat is één manier waarop de toename van mobiele apps, schermen en andere oppervlakken de manier waarop consumenten winkelen heeft veranderd?

110. Wat is een manier om een ​​naadloze ervaring voor uw retailklanten te creëren?

111. Wat is een manier om de winstgevendheid van uw bedrijf te vergroten?

112. Wat is een manier om goed gebruik te maken van gegevens om uw bedrijf te versnellen en de winstgevendheid te verbeteren?

113. Wat is een manier om de gegevens van Google op alle platforms te gebruiken, om de prestaties en winstgevendheid van uw retailbedrijf te verbeteren?

114. Wanneer zichtbaarheid het campagnedoel is, welke biedstrategie moet een adverteerder dan kiezen?

115. Waar kunnen Shopping-campagneadvertenties worden weergegeven op pagina’s met zoekresultaten voor desktops?

116. Met welke factoren moet een adverteerder rekening houden bij het nemen van een biedstrategie?

117. Welke productkenmerken in advertenties voor Shopping-campagnes zijn belangrijk om shoppers in één oogopslag de meest betekenisvolle informatie te geven die nodig is?

118. Welke bewering beschrijft modern winkelgedrag?

119. Welke bewering is waar over advertenties in de lokale catalogus?

120. Welke bewering is waar over Shopping-advertenties?

121. Welke twee merkkwaliteiten zullen de consumenten van vandaag het meest waarschijnlijk nuttig vinden? (Kies er twee.)

122. Welke twee functies, beschikbaar als toevoegingen aan Shopping Campaign-advertenties, kunnen marketeers ten goede komen en de verkoop stimuleren? (Kies er twee.)

123. Welke twee productkenmerken worden getoond in Google Shopping-campagneadvertenties om potentiële klanten te helpen relevante informatie te verkrijgen? (Kies er twee.)

124. Welk type geautomatiseerde biedstrategie is verbeterde kosten per klik (ECPC)?

125. Welk type geautomatiseerde biedstrategie is doel-kosten per acquisitie (CPA)?

126. Welk type geautomatiseerde biedstrategie is doelrendement op advertentie-uitgaven (ROAS)?

127. Waarom zou u bij het beheren van een succesvolle Google Ads-campagne kiezen voor automatisch bieden in plaats van handmatig bieden?

128. Waarom draagt ​​het automatiseren van uw bod versus het gebruik van handmatig bieden bij aan een succesvolle Google Ads-campagne?

129. Waarom wordt het gebruik van de functie Prestatiedoelen aanbevolen na het gebruik van de Prestatieplanner?

130. Waarom moeten campagnes met verschillende marketingdoelstellingen worden gescheiden in verschillende Performance Planner-plannen?

131. Waarom zou uw bedrijf Performance Planner gebruiken?

132. U kunt gebruikmaken van de geautomatiseerde biedstrategie van Google Ads om het maximale uit uw advertentiebudget te halen. Wat zijn twee voordelen van het gebruik van automatisch bieden? (Kies er twee.)

133. U beheert marketing voor een klein bedrijf met een beperkt budget, maar u moet toch zoveel mogelijk mensen bereiken. Hoe kan Google Ads helpen?

134. U gebruikt Google Shopping-advertenties om de klantbetrokkenheid bij uw producten te promoten. Hoe kan dit de aanwezigheid van uw bedrijf bij zoekopdrachten vergroten?

135. Uw bedrijf biedt services voor thuisonderhoud en u wilt meer potentiële klanten bereiken. Je hebt een beperkt budget om mee te werken. Waarom is Google Ads geschikt voor u?

136. Uw bedrijf wil online meer succes hebben. Wat zijn twee manieren waarop Google Ads uw bedrijfsdoelstellingen kan bereiken? (Kies er twee.)

137. Uit uw websitegegevens blijkt dat veel bezoekers artikelen in hun winkelwagentje plaatsen, maar de aankoop niet voltooien. U wilt uw bedrijf laten groeien door de omzet te verhogen. Wat moet u eerst doen?

138. Je hebt de opdracht gekregen om een ​​nieuwe lijn loodgietersdiensten te vermarkten, maar je hebt een vast budget dat je niet kunt overschrijden. Waarom is Google Ads een haalbare optie?

Aanbevolen Certificaten